Dvsc–újpest

90 45 gólok. DVSC Újpest FC.


Pin On Szurkoloink A 2019 2020 As Szezonban

Az Újpest FC szombat délután 2-1-re győzni tudott Debrecenben az NB I 24.

. A DVSC Shop kínálata tovább bővül. évét az idén ünneplő DVSC egymást követő második alkalommal kapott ki az NB I-ben. The match starts at 445 PM on August 8th 2021.

65 1 - 2. Villámrajtot vett az Újpest Croizet verte meg egy az egyben Ferenczit a jobb szélen az erősen középre lőtt labdáját pedig Budu Zivzivadze lőtte az ötös sarkáról a. Sugar Mizzy March 12 2022.

Paksi FCGyirmót FC Győr 23. 5 zivzivadze budu. Croizet jobb oldali beadását követően Zivzivadze közeltől a léc alá vágta a labdát 01.

OTP Bank Liga 17. 1 day agoA szombati DVSCÚjpest bajnoki idejére forgalomkorlátozás lép érvénybe Debrecenben. új szurkolói póló és remek borok.

Debrecenben a Nagyerdei Stadionban 2022. A közlekedőknek ideiglenes forgalomkorlátozásra rendőri ellenőrzésre kell számítaniuk - írja a. Puskás AkadémiaMTK Budapest 12.

Az DVSC eredményei real-time frissülnek. 14 hours agoA fennállása 120. 1 day agoAz Újpest az utóbbi találkozóin megmutatta milyen jó formában van utóbbi négy bajnokijából egy döntetlen mellett hármat megnyert és a kupában is továbbjutott.

Catch the latest DVSC and Újpest FC news and find up to. A fennállása 120. 48 nemanja antonov.

Az Újpest edzője közel állt a szívinfarktushoz. Legutóbbi hírek Fontos győzelem. Március 12-én 14 óra 30 perctől rendezik meg a DVSC Újpest FC bajnoki labdarúgó mérkőzést.

évét az idén ünneplő DVSC egymást követő második alkalommal kapott ki az NB I-ben. Azon a mérkőzésen még nem tudott pályára lépni Bévárdi Zsombor hétvégén az Újpest ellen azonban ismét bevethető lesz a fiatal szélső. Tabella Galéria M GY D V P G.

Deslandes sylvain boris nabil. Follow the OTP Bank Liga live Football match between DVSC and Újpest FC with Eurosport. Újpest ÉLŐ SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT.

Forduló DVSC Újpest FC 4-0 0-0 összefoglalóIratkozz fel az MLSZ TV csatornájára. 10 hours agoA fennállása 120. OTP Bank Liga 24.

Paks - Debreceni VSC 0204. Az Újpest az utóbbi találkozóin megmutatta milyen jó formában van utóbbi négy bajnokijából egy döntetlen mellett hármat megnyert és a kupában is továbbjutott. Az első félidőben egyértelműen jobban futballozott riválisánál a vendég Újpest amely már az ötödik percben előnybe került Zivzivadze révén majd a szünetig sokkal többet birtokolta a labdát a házigazdáknál és.

Percben amikor a DVSC éppen. GrÓf dÁvid attila. A győztes visszatérés megtette a hatását Debrecenben.

Dzsudzsák 65 tizenegyesből illetve Zivzivadze 5 Antonov. Megvan a legjobbak sorrendje. Újpest FCKisvárda 00.

Az első félidőben egyértelműen jobban futballozott riválisánál a vendég Újpest amely már az ötödik percben előnybe került majd a szünetig sokkal többet birtokolta a labdát a házigazdáknál és veszélyesebb. Az Újpest már az 5. A debreceni futball ikonjait ismerték el a szavazók.

évét az idén ünneplő DVSC egymást követő második alkalommal kapott ki az NB I-ben. 16 hours agoA klub legendáit a szombati DVSC-Újpest mérkőzés kezdőrúgásánál köszöntötték a szurkolók a Nagyerdei Stadionban. - Régóta vártam erre a pillanatra a kisebb sérülés rosszkor jött.

Újpest FCKisvárda 21 0. Zúgott a taps a Nagyerdei Stadionban. Debreceni VSC-Újpest FC 1-2 0-2 Debrecen 6011 néző v.

A születésnap fénypontja nyilván a Loki-Újpest rangadó ám a mérkőzésen kívül is lesz program bőven hívja fel a figyelmet a DVSC honlapja. A második vonalból egy évad után feljutó DVSC az első fordulóban a Honvéd otthonában nyert 41-re a nyitányon így hatalmas volt az érdeklődés a csapat első hazai meccse iránt. Follow the match in our constantly updated coverage.

In the 24th round of football NB I the DVSC which is celebrating its 8th and 120th anniversary will receive the 9th Újpest one place and one point behind it. DVSC Újpest live on the UFO. A klub legendáit a szombaton 1430-kor kezdődő DVSC-Újpest mérkőzés kezdőrúgásánál is köszönthetik a drukkerek.

14 hours agoAz Újpest elszúrta a Debrecen szülinapi buliját. Értékes pontokat szerzett a Loki vasárnap Felcsúton miután 2-0-ra nyert a Puskás Akadémia otthonában. A tetszésnyilvánítás kivételesen nem a szép meccsjelenetnek szólt hanem a debreceni futball legendájának a kezdőrúgást elvégző Herczeg Andrásnak.

Ennek ellenére úgy gondolom a csapatom tudja miként lehet megnyerni ezt az összecsapást nyilatkozta a DVSC vezetőedzője Joan Carrillo. Csak kattints a kiválasztott ország nevére a bal oldali menüben és válaszd ki a követni kívánt bajnokságot bajnoki eredmények kupaeredmények egyéb meccsek. Nikolic marko rÁcz balÁzs 89.

Percben megszerezte a vezetést. Ennek ellenére úgy gondolom a csapatom tudja miként lehet megnyerni ezt az összecsapást nyilatkozta a DVSC vezetőedzője Joan Carrillo. Paksi FCGyirmót 31 0.

A nap reggel gyermek labdarúgótornával indul a pallagi akadémián majd 12 órától már streetfood-dal és különböző szabadtéri játékokkal várnak mindenkit a Nagyerdei Stadionnál. Debreceni VSC - Újpest 2003. Április 24-én vasárnap 17 óra 30-tól lesz a Derbi.

Zalaegerszegi TE FCFerencváros 13. Debreceni VSC - Zalaegerszeg.


Pin On Football Club Wallpapers


Ghim Tren Dvtk 2019 2020


Murtaz Daushvili Debreceni Vedovel A Nyakan Tops Sports Jersey Fashion


Tomislav Mazalovic Otp Bank Liga 10 Fordulo Honved Dvtk Otp Bank Otp Sports


A Dvtk Gyoztes Csapata A Mariupol B Ellen Hatso Sor Ribanszki Kadar Bacsa Vadasz Elek Abdouraman Tisza Elso Sor Gosztonyi Vagi Goher Rudolf


Icso Zsolt Mezokovesd Dvtk 2 4 0 1 Felkeszulesi Merkozes Movie Posters Movies Poster


Dvsc Debrecen Club Sports Clubs Playing Cards


Pin On Szurkoloink A 2019 2020 As Szezonban


Icso Zsolt Mezokovesd Dvtk 2 4 0 1 Felkeszulesi Merkozes Movie Posters Movies Poster


Pin On Magyarorszag


Murtaz Daushvili Debreceni Vedovel A Nyakan Tops Sports Jersey Fashion


Makrai Gabor A Kazincbarcika Utan A Kisvarda Ellen Is Betalalt Felkeszulesi Merkozes Dvtk Kisvarda 1 2 Sports Jersey Jersey Sports


Polgar Kristof Szoglet Utan Talalt A Kazincbarcika Kapujaba Felkeszulesi Merkozesen 2018 2019 Felkeszulesi Merkozes Kbsc Basketball Court Sports Basketball


Download Wallpapers Debreceni Vsc Logo Material Design 4k Dvsc Red White Abstraction Hungarian Football Club Emblem Debrecen Hungary Otp Bank Liga Fo Design De Materiais Material Design Futebol


Ferencvaros Kupagyoztes Hard Hat Hats


Pin On Szurkoloink A 2018 2019 Es Szezonban

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel